Välkommen

Hej Allihopa!

Ett nytt år har tagit sin start och därför tyckte jag att det var en bra idé att starta en hemsida/blogg för butiken. Jag kommer att lägga upp inlägg med nyheter, olika trender och annat smått och gott. Största fokus kommer bli på mode förstås, men även lite annat kan dyka upp här.

För de som inte vet vem jag är så heter jag Linda Vinsa och har de senaste 6 månaderna drivit en liten klädbutik i Överkalix som heter Lauras. Butiken har funnits sedan 1955 och har haft två tidigare ägare. När jag fick erbjudandet att ta över och driva butiken så var det ett självklart val. Nu har jag precis kommit in i det hela och allt känns helt overkligt.

Jag är uppvuxen i Lansjärv, en liten by som ligger 5 mil norr om centrala Överkalix. Har gått hela grundskolan i Överkalix, efter grundskolan tog man flyttlasset och åkte till Luleå för att gå på gymnasiet. Efter att ha gått ut gymnasiet och jobbat något år i Luleå beslöt jag mig att flytta hem till Överkalix. Vilket känns helt underbart!

Mina intressen är att umgås med familjen/vänner, resa, inredning och mode så klart. Finns säkert mycket mer, men detta är mitt fokus.

Jag hoppas att ni vill följa med mig här på bloggen. Ska försöka att vara flitig med massor av fotografier, outfits mm.

Ha en trevlig onsdag! / Linda

 

2 kommentarer till “Välkommen

  1. Best of luck sis 👌👌

  2. Hejja bästa Linda❤

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: