Patchwork blouse

Hej allesammans!

Då var det återigen fredag. Vädret idag är helt underbart. Solen är framme och inte alls kallt ute. Hoppas att det håller i sig hela helgen så att jag också hinner njuta lite i friskluften. Nu tror jag nog att vi alla vill få lite mer vårkänslor efter denna mörka och dystra vinter. Men vi går ju helt klart mot ljusare tider. 

Idag har jag fått in lite vårnyheter, vilket känns jätte kul. Blev riktigt förtjust i denna blus från CECIL. Skön kvalité och bra passform. Vanligtvis brukar jag personligen inte gilla att ha så mycket mönster. Men denna kändes riktigt fräsch på något vis. Jag skulle matcha den tillsammans med ett par blåa jeans, inte de byxor jag har på bilden nedanför. 

499:-, S-XXL

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s