Patchwork blouse

Hej allesammans!

Då var det återigen fredag. Vädret idag är helt underbart. Solen är framme och inte alls kallt ute. Hoppas att det håller i sig hela helgen så att jag också hinner njuta lite i friskluften. Nu tror jag nog att vi alla vill få lite mer vårkänslor efter denna mörka och dystra vinter. Men vi går ju helt klart mot ljusare tider. 

Idag har jag fått in lite vårnyheter, vilket känns jätte kul. Blev riktigt förtjust i denna blus från CECIL. Skön kvalité och bra passform. Vanligtvis brukar jag personligen inte gilla att ha så mycket mönster. Men denna kändes riktigt fräsch på något vis. Jag skulle matcha den tillsammans med ett par blåa jeans, inte de byxor jag har på bilden nedanför. 

499:-, S-XXL

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: