Köpenhamn

Fullspäckad dag på Lauras idag. Härligt när det är lite mer folk i farten. Idag har jag fått in en del vårnyheter från Isay. Riktigt snygga plagg måste jag säga. Jag kommer nog visa dem här vid senare tillfälle. Jag har även köpt in lite nya smycken idag. Så det borde komma lite nyheter i tid till alla hjärtans dag ❤

Lite annat roligt som händer är att jag åker imorgon till Köpenhamn för att gå på mässan där. Åker tillsammans med Malin. Det ska bli riktigt roligt och spännande. Jag hoppas att jag kommer hem med massor av inspiration. Ska försöka vara flitig med kameran under resans gång så att jag kanske har något att visa er. 

Ha en fortsatt trevlig kväll! 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s