Köpenhamn

Fullspäckad dag på Lauras idag. Härligt när det är lite mer folk i farten. Idag har jag fått in en del vårnyheter från Isay. Riktigt snygga plagg måste jag säga. Jag kommer nog visa dem här vid senare tillfälle. Jag har även köpt in lite nya smycken idag. Så det borde komma lite nyheter i tid till alla hjärtans dag ❤

Lite annat roligt som händer är att jag åker imorgon till Köpenhamn för att gå på mässan där. Åker tillsammans med Malin. Det ska bli riktigt roligt och spännande. Jag hoppas att jag kommer hem med massor av inspiration. Ska försöka vara flitig med kameran under resans gång så att jag kanske har något att visa er. 

Ha en fortsatt trevlig kväll! 

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: