Modevisning

Oj vad kul det var på modevisningen som var förra helgen. Hade så fint och härligt gäng som verkligen visste vad de gjorde. Vilket underlättade för mig då det var första gången för mig. Jag hoppas att man kanske även kan ha någon modevisningen mot vintern med lite jul-/nyårsplagg. 

Men nu tycker jag först att vi ska ha lite sommar och sol. Känns inte som juni nu på morgonen när jag var ut på promenad.

Här är två bilder som jag hann ta innan de skulle gå in.  

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s