Köpvillkor

PRISER OCH BETALNING

 

Varje vara anges med pris inklusive moms. I kundvagnen kan man se det totala priset inklusive alla avgifter, moms, frakt och betalning. Betalningsvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt betalningssätt.

Fraktvillkor finns angiven i kundvagnen beroende av valt fraktsätt.

 

ÅNGERRÄTT

 

Din ångerrätt gäller under 14 dagar. I ditt meddelande till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan eller en väsentlig del av den. 

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Vid eventuell retur vill vi att du som kund fyller i ditt namn och anledning till retur på ett blankt papper och skickar med det i paketet. Vi kommer återkomma till dig så fort vi behandlat din retur/reklamation. 


PRIVAT POLICY

 

”När du lägger din beställning hos oss uppger du dina person/. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.”


LEVERANSER

 

Samtliga beställningar skickas inom ca 3-5 vardagar från det att du lagt din order. Vi kommer att kontakta dig om leverans inte kommer ske inom den avtalade tiden. 

Alla beställningar skickas med PostNord. Vi ansvarar inte för dröjsmål som orsakats av transportören. 

Vi tar ut en fraktavgift på 49kr för samtliga beställningar. 

Paket som inte hämtats ut: 

För alla paket som inte lösts ut från utlämningsställe debiteras under en avgift på 150kr. Avgiften motsvarar kostnaderna för frakt, expeditionsavgift och hantering. Samma avgift gäller för fel angiven adress. 

 

RETURER

Returer sker på din egen bekostnad utom om varan är defekt eller om vi har packat fel. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi den nya frakten från oss till dig.

När du utnyttjat din ångerrätt ska du,

om det gäller en vara: sända eller lämna tillbaka den till oss

Återbetalningsskyldighet:

Vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan eller meddelandet om att du ångrat dig. Du får själv betala returkostnaderna när du sänder tillbaka varan. Vi betalar alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Se även konsumentverket och distansavtalslagen, samt EU:s gemensamma tvistlösningssida http://ec.europa.eu/odr.

%d bloggare gillar detta: